Τριγωνάκια Πανοράματος

Υλικά

  • 1/2 κιλό φύλλο κρούστας
  • βούτυρο για άλειμμα
  • 1 δόση κρέμα ζαχαροπλαστικής

σιρόπι

  • 1 1/2 κούπας ζάχαρη
  • 1 κούπα νερό
  • 2 κ.σ. γλυκόζη
  • 1 κ.σ. λεμόνι

Εκτέλεση

Ανοίγουμε το φύλλο κρούστας με τη στενή πλευρά σε μας.
Κοβουμε το φυλλο μακρόστενα και αλείφουμε το μισό κάθε φορά με βούτυρο.
Διπλώνουμε το μισό φύλλο έτσι ώστε να έχουμε μια λωρίδα μπροστά μας.
Βουτυρώνουμε όλη τη λωρίδα και διπλώνουμε σε τρίγωνα.
Τα τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε στους 200-220 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Αφού κρυώσουν κάνουμε ένα άνοιγμα στη μία πλευρά και τα βουτάμε καλά καλά στο σιρόπι.
Το σιρόπι το έχουμε ήδη βράσει για 10 λεπτά.
Αφού έχουν τραβήξει, προσεκτικά βάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής.

Tags: ,

Comments are closed.